Aktuální sezóna - 2010/2011

Podporujeme Unicef

Starší dorostenci - 9.10.2004 - SK Velká Bystřice : SK HC Tišnov

Diskuze k zápasům

Diskuze k zápasu družstva Starší dorostenci ze dne 9.10.2004 mezi SK Velká Bystřice a SK HC Tišnov.

SK Velká Bystřice : SK HC Tišnov

26 : 22

15 : 8

Informace o zápase »

» Poslat odpověď

MIC

tisnof musite vyhrat

SABRINA PUSKOVA, 3.10.2004 v 19:29

Vyjadreni trenera

Zapas silne ovlivnilo mokre a kluzke hriste. prvni polocas zacal vyrovnane (4:4), ale za stavu 6:5 se souper odtrhl na 15:7, prevazne goly z RU. druhy poocas zacal opet vyrovnane, ale v posledni desetiminutovce souper naprosto odpadl. v te dobe jsme zmenili obranny system z 1:5 na 0:6 a je otazkou do jake miry zkorigovani vysledku bylo ovlivneno prave timto. nicmene 0:6 jsme meli zkusit drive, coz byla chyba moje a da se spekulovat o tom, ze jsem vedeni utkani jako trener nezvladl…

August, 9.10.2004 v 19:30

k zápasu

Je to v pr…. Už mě to nebaví prohrávat a už vůbec ne tak jak prohráváme, že to nezvládnem. Trénujem 3× týdně a je to k hovnu.Fakt nevím čím to je. Bystřice nebyla silná, ale přesto nad náma vyhrála!Prostě hrůza co tam předvádíme.Může mě někdo říct čím to asi je?? Předem dík Kuba

Jakub, 9.10.2004 v 19:59

Re: Vyjadreni trenera

Hmmm, Auguste, tak takoveto prohlaseni jsem uz v Tisnove dlouho neslysel (vlastne nikdy). Smekam a jen tak dal.

Honzicus, 12.10.2004 v 11:56

Re(2): Vyjadreni trenera

Jen tak dál ? A jak ? Dolů ze soutěže ?

XY, 13.10.2004 v 12:19

Zaslat odpověď

Kontrolní otázka *

* Tučně zobrazené a hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné. Kontakt může obsahovat cokoliv, není povinný a bude zobrazen (včetně e-mailu).
U zprávy můžeš využít Texy! syntaxe, nepoužívej HTML tagy.