Strana 1 ... 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 . 164 . 165 . 166 .
mam, mel bych dostat pridano, co vy na to, pane Babak?;)
Vážení dorostenci, přestože vás mám velice rád a plně si uvědomuji vaši mladickou touhu užívat si plnými doušky života, musím se (jako zodpovědný člen vedení) připojit na stranu pana prezidenta, sportovního manažera a vašeho trenéra (nemá toho ten August nějak moc?). Takže žádný chlastání, nebo bude zle!!!!!!
pro dorostence: chlastat se nemuze vubec. jakykoliv alkohol 24 hodin pred vykonem (utkani i trenink) se timto zakazuje
Pro děvčata: Tak jsem se rozhodl, že mě můžete oslovovat Honzo a říkat mi ahoj. Na dalších podrobnostech se společně s panem prezidentem domluvíme osobně.
Pro dorostence: Chlastat se může, ale vyváženě. Jinak řečeno, když večer bliješ, ráno výkon nebude nic moc (samozřejmě se mění s věkem a trénovaností).
jj to bylo... Sem se u toho malem posral... :))
drama to teda bylo pekny:)
Jo Pokecu už bys mohl začít zase normálně trénovat jako jiní!!!!!!!!!!!!!
Byl to dost dobrej zápas,zetím nejlepší co jsem kdy hrál a hlavně napínavej až do poslední vteřiny. Teď jaště rozdrtit Frýdek a Prostějov a bude to v poho
vyhrali. hrali jsme celej druhej polocas v sesti hracich...
Já jsem nemoh!!!!A jak jste hráli?
dik:)
Já jsme včera chlastal a vyhráli jste, takže jsem Vám to zařídil.
a hlavne na ty zapasy jezdit ze pokecu?;)
No nic,končím!!
Ale my se v té lize udržíme a ukážeme,jak se hraje tišnovská házená!!!!Hlavně nechlastat před zápasama,zě?........
Strana 1 ... 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 . 164 . 165 . 166 .