Strana 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 . 164 . 165 .
Aje to prostě doma a největší haluz je že sem konečně pořádně zachytal=o))))
A je to tam!!!!!
tak dneska se prostě musí vyhrát,Kurva!!!!!!!!!!
No pro vás ten zákaz chlastání platí samozřejmě taky!!! Po celou sezónu!
Jen tak mimochodem, ještě vám to řekne pan Bártek, ale pro jistotu. V sobotu se tak tři holky domluvte a vemte si dresy (komplet). Budete hvězdy utkání mužů a dorostenců :) No a tam se taky potkáme.
dobře Vam radim nechlastejte!!!!!!!!
Z.a S. má web: http://jo
ahoj Honzo,az budu vedet kdo ses tak te budu zdravit!!zatim AHOJ
ZUZKA má web: http://012567
no ja myslim, ze 500 Kc je pro Ondru malo. mu bysme mohli pridat 75% ne? dneska to projedname na vyboru
Protože nbejsu tak skvělý jako prezidento, sobě navrhuju mzdu navýšit pouze o 500 Kč za měsíc, chápu že 50 procent nemůže dostat jen tak někdo.
Promluvím s ním. Ale už teď myslím můžeš počítat s tím, že ti zvedneme od nového roku plat o 50%. Zasloužíš si to, to je jasné... :))))
mam, mel bych dostat pridano, co vy na to, pane Babak?;)
Vážení dorostenci, přestože vás mám velice rád a plně si uvědomuji vaši mladickou touhu užívat si plnými doušky života, musím se (jako zodpovědný člen vedení) připojit na stranu pana prezidenta, sportovního manažera a vašeho trenéra (nemá toho ten August nějak moc?). Takže žádný chlastání, nebo bude zle!!!!!!
pro dorostence: chlastat se nemuze vubec. jakykoliv alkohol 24 hodin pred vykonem (utkani i trenink) se timto zakazuje
Pro děvčata: Tak jsem se rozhodl, že mě můžete oslovovat Honzo a říkat mi ahoj. Na dalších podrobnostech se společně s panem prezidentem domluvíme osobně.
Pro dorostence: Chlastat se může, ale vyváženě. Jinak řečeno, když večer bliješ, ráno výkon nebude nic moc (samozřejmě se mění s věkem a trénovaností).
jj to bylo... Sem se u toho malem posral... :))
drama to teda bylo pekny:)
Strana 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 . 164 . 165 .