Aktuální sezóna - 2011/2012

Podporujeme Unicef

Návštěvní kniha - strana 154

Vzkazy a zprávy

Strana 1 ... 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . ... 166

Tomáš K. nám napsal(a) dne 16.12.2004 v 08:34:

Chlapi , hlavně z toho neudělejte diskuzní fórum , jaké má Házená Brno . To je počteníčko . Zkuste se
tam připojit .

Honza Schneider nám napsal(a) dne 15.12.2004 v 10:54:

Taky se připojuji se svou gratulací! Doufám, že se teď pan prezident nebude věnovat "vysoké politice" a nebude zanedbávat mateřský klub :)

Ondra nám napsal(a) dne 15.12.2004 v 08:34:

Jo a gratuluju Tomášovi Augustýnovi k funkci předsedy komise mládeže na JMSH.

Ondra nám napsal(a) dne 15.12.2004 v 08:30:

Proč všem tolik vadí přátelák s repre??? Nejdřív Libor něco o zviditelnění, teď Broňa o vlastním písečku,...
Pokud vím, tak reprezentace nabídla přátelák sama, když tady měla soustředění, pokud by Tišnov odmítl, vzhledem k tomu že na přátelák platila halu repre, pozvala by si tam někoho jinýho, ale proč odmítat a nevyužít takovou příležitost? LEpší by bylo hrát s Hostěrádkama?

Marek Babák nám napsal(a) dne 14.12.2004 v 12:12:

A já bych se ještě krátce vrátil k oné poznámce o velkém prostoru a malém počtu lidí na galavečeru. Oslavy jako takové nepořádala malá skupinka osob, ale tišnovský házenkářský klub! Jen musel být někdo konkrétní, kdo celou akci mohl zrealizovat. Pokud by každý házenkář v Tišnově přistoupil k oné akci alespoň podobně jako vedení klubu, pak by s ním přišlo min. dalších deset lidí, což už by nám sál krásně zaplnilo. Ale někteří se zmohli jen na slova typu „to nezaplníte, víc jak 150 lidí nepřijde, …“!! Každý ať se sám zamyslí… A poslední, ale zato podstatná poznámka na závěr: těch cca dalších 200 lidí, kteří pro 100% úspěch akce na galavečeru chyběli, a pokud by každý z vás, jak jsem již psal, vzal několik lidí s sebou, chybět nemuseli, mohli znamenat v rozpočtu SK HC Tišnov 20.000,- Kč, za které se dalo nemálo věcí pořídit. Celé oslavy byly dělány ve prospěch házené a především té tišnovské, jestli vám to nedošlo!!!

August nám napsal(a) dne 13.12.2004 v 18:16:

mozna v Honzove prispevku trosku zanikl fakt, ze "stari pani" byli vedenim klubu osloveni a vyjadrili zamitave stanovisku k jakemukoliv jejich utkani. a pokud jde o exibici zakovskych druzstev, tak na jejich zapasy rodicu chodi par, tak pochybuji ze by prisli na exibici. na galavecer pokud mam informace neprisel (krom byvalych hracu a soucasnych sponzoru) rodic ani jeden a to vsichni dostali postou pozvanku. pokud se nekomu zda, ze mladez opomijeme, rad ho presvedcim, ze je tomu prave naopak a na mladez jde nepomerne vice penez nez na muze.

Honza Schneider nám napsal(a) dne 13.12.2004 v 10:55:

Jen krátce, protože toto není vhodný prostor pro tuto diskusi.
Takže exhibice: Aktivitě se meze nekladou, nicméně jediný požadavek o jakékoliv exhibiční utkání z řad trenérů mládeže vedení klubu neobdrželo. Osobní dopis s programem oslav byl odeslán všem rodičům, takže se určitě mohli přijít podívat na kvalitní zápas proti reprezentaci, případně na galavečer. Nicméně účast na posledních "třídních schůzkách" jasně ukázala, jaký mají rodiče přístup. Stejně tak vám nikdo nebránil požádat o začlenění utkání starých pánů do programu oslav. V tomto případě jsme se o to dokonce pokusili, ovšem bez velkého ohlasu mezi bývalými hráči.
Setkání bývalých hráčů - i já jsem byl mile překvapen, že se sešlo tolik lidí. Smutné však na druhou stranu je, že ne všichni zaplatili příspěvek na občerstvení (podotýkám, že zcela záměrně). Mám ještě pár výhrad k tomuto setkání, ale ty také zmíním raději osobně.
Co se týká Tvého jména v almanachu, myslím si, že jsem Ti vznik chyby dostatečně vysvětlil a omluvil se. V současné chvíli s tím těžko něco uděláme. Pokud na tom však budeš trvat, můžeme se spolu pobavit o tom, kde a jakou formou zveřejníme omluvu.
Galavečer - prostory jsou naprosto vyhovující vzhledem k plánovanému rozsahu akce. To, že nepřišel dostatečný počet lidí, je škoda. Nicméně jsme velký zájem z řad veřejnosti neočekávali. Jednalo se o první ročník a tišnovská veřejnost je již tradičně ke všemu "novému" a "nezvyklému" nedůvěřivá. O to víc mě mrzí, že ani samotní házenkáři se nepokusili tuto situaci změnit. Myslím si, že současných i bývalých členů máme víc než dost. Ale dál to tady nebudu rozebírat. Ostatní sportovní kluby nehodláme v současné situaci o účast na galavečeru prosit, natož jim dávat vstupenky zdarma. Byla to akce pro širokou sportovní i nesportovní veřejnost a pokud se někdo zúčastnit chtěl, nic mu nebránilo.
O tom, koho z přítomných oslnil či neoslnil Patrik Eliáš s Tomášem Okounem se nemá smysl bavit. Každý, kdo tam byl (ještě alepoň trochu střízlivý), si o tom udělá obrázek sám. Vystoupení Arnošta Pokorného jistě také stálo za to. A to, že nikdo z vás nezná interligové hráče a hráčky z Brna, interligové trenéry a rozhodčí, není také naše chyba. Nedokáži si moc dobře představit, co myslíš pojmem "pár dobrejch sportovců z okolí". Nemyslím si, že by to bylo to pravé. Ale o tom se můžeme také pobavit.
Na závěr bych chtěl poděkovat Markovi Babákovi, Tomovi Augustýnovi, panu Jílkovi, panu Kabešovi a všem našim partnerům za pomoc s přípravou a realizací celých oslav. Stálo to a ještě bude stát hrozně moc času a úsilí, což možná někteří z vás ani netušíte . Stejně tak, jak vedení samotného klubu. A veř mi, že ve třech lidech se to dělá hodně těžko. Ale to už probereme osobně.
Omlouvám se všem, že zaplňuji diskusi tímto příspěvkem. Nicméně situace mne donutila alespoň částečně reagovat. Všem pěkný den a ať žije házená v Tišnově!!!!

Brundibár nám napsal(a) dne 13.12.2004 v 08:40:

Exhibice: mám pocit že jste si hráli trochu na svém písečku. Co takhle udělat nějakej předzápas pro děti? Aby se mohli přijít podívat i rodiče. A co nějakej zápas pro veterány? Když už slavíme 50 let házené.

Galavečer (pár dojmů)
sešlo se v loutkáči celkem dost házenkářů a házenkářek dobře jsme pokecali.

Žádám tiskovou opravu mého jména.

Účast na "galavečeru" už byla vzhledem k velikosti prostor velmi malá. Je dobře že jste našli odvahu něco uspořádat a věřím že odvahu najdete i příští rok. Jen doufám že se poučíte z chyb. Když chcete aby přišli i sportovci z jiných klubů tak je musíte pozvat popřípadě jim věnovat pár lístků.
Hvězdy taky zrovna neoslnili a myslím, že stačí pár dobrejch sportovců z okolí.

tonda nám napsal(a) dne 12.12.2004 v 21:22:

tak minižáci a mladší žáci začali zimní přípravu nadočekávání a kromě toho že dokázali vyhrát všechny turnaje tak i s předváděnou hrou můžeme být maximálně spokojeni. tak jak jsou na tom ostatní družstva?:o)

mt nám napsal(a) dne 7.12.2004 v 17:52:

Petrklíč: Fotky budou, až se ke mně nějaký dostanou. :-)

Libor nám napsal(a) dne 6.12.2004 v 15:29:

Bylo to tam super.Něco takového jsem nečekal.

Petrklíč nám napsal(a) dne 6.12.2004 v 15:19:

Ví někdo kdy a kde budou fotky z večírku co fotil pan Augustýn senior??

Honzicus nám napsal(a) dne 6.12.2004 v 13:59:

Jo, ale chvílama sem myslel, že už se tam ani všichni nevlezeme, jakej o to byl v Tišnově mezi ostatnima sportovcema a veřejností zájem! Ale byla to pěkná párty, ne? :)

August nám napsal(a) dne 5.12.2004 v 17:53:

jojo, peknej vecirek:)

tonda nám napsal(a) dne 5.12.2004 v 17:00:

tak jak se vám líbil galavečer? docela dobrý ne?

Strana 1 ... 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . ... 166

Přidat zprávu

Kontrolní otázka *

* Tučně zobrazené a hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné. Kontakt může obsahovat cokoliv, není povinný a bude zobrazen (včetně e-mailu).
U zprávy můžeš využít Texy! syntaxe, nepoužívej HTML tagy.