Strana 1 ... 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . ... 166
repraky hiir, cakovec hiir
Na Bratislava winter cupu jsme obsadili druhé místo docela hafo velkej úspěch neee.Na úspěchu se podělili - já, mesr, mylbec, braun, patolog, šampónek, fenek, SELE, PÁTEK a žigi...
Jen tak dál i v jarní části ligy...džiga džiga...
FOR MAN CREATURE.
Ve středu 26.1. ve 20.00 začíná utkání zimního poháru mužů proti celku Sokolnice B.
Nutná účast všech na tréninku v úterý 25.1. již v 18.30.
info: nové stránky o kuřimské házené
www.hazena-kurim.wz.cz.
PAX má web: http://hazena-kurim.wz.cz
Nejdřív na turnaju rozstřílímne Karvinou a pak už nás nic nezastaví !! :o)
Dikec! Budeme se snažit!!!!!!
Brnensky forum je fakt sila , docela jsem se pobavil. Chlapi at ten postup vyjde.
První trénink mužů po novém roce je v úterý 4.1.2005 v 19.00.
Přeji všem příznivcům házené veselé a klidné vánoční svátky a šťastný Nový rok a hodně úspěchů nejen v házené ale i v osobním životě.
A Budou mít muži nějaký turnaj????
Pro muže.
Hodiny po Novém roce
Tréninky budou v úterý v 19.00 s dorostem,středa v 20.00 sami v hale,v pátek v ???(upřesní Tomáš)v tělocvičně v Předklášteří.
Kdo nesouhlasí,ať se ozve hned,nebo ať navždy mlčí...
Přeji všem krásné svátky.
Libor
Naopak, diskutovat je občas potřeba. Ale jak už psal Tomáš, nechte se překvapit. Chystáme opravdu pár změn, které se budou mimo jiné týkat také komunikace vedení s trenéry a jednotlivými hráči. Co se týká té diskuse na Házené Brno, tak u nás to snad tak nikdy nedopadne :) Adresa je www.hazena-brno.cz
Všem házenkářům z Tišnova, ale i všem ostatním přeji veselé Vánoce a příští rok jen to nejlepší (jak v házené, tak i v životě). Mějte se všichni krásně a užívejte svátky!!!!!!!!
Jejda tak takovou diskusi jsem vyvolat nechtěl.
Přátelák s repre byl z odstupem času dobrej, jak mi přibývá informací tak se mi líbí víc a víc, jen ten výsledek (prosím už nereagujte)
Loutkáč - kdo tam přišel zadarmo popít pár piv a nedal do kasi ani tu 100 sklamal i mne. Tuším, že to bejvalo zvykem ž ekdyž se pije tak se na to skládaj všichni kdo pijí.
Tiskovou opravu jména samozřejně nežádám. měl jsem doplnit :o) aby to bylo jasné hned na začátku.
Ohledně galavečeru vás chválím a přeji aby jste se nezalekli a příští rok to zkusili znovu. Budu se snažit pár kamarádů přivést.
Marku B až se potkáme tak svoji malou připomínku radši už z očí do očí. Taky se ti omluvím hned jak se rozčílíš. :o)
Tomáš K hoď link.
Jejda tak takovou diskusi jsem vyvolat nechtěl.
Přátelák s repre byl z odstupem času dobrej, jak mi přibývá informací tak se mi líbí víc a víc, jen ten výsledek (prosím už nereagujte)
Loutkáč - kdo tam přišel zadarmo popít pár piv a nedal do kasi ani tu 100 sklamal i mne. Tuším, že to bejvalo zvykem ž ekdyž se pije tak se na to skládaj všichni kdo pijí.
Tiskovou opravu jména samozřejně nežádám. měl jsem doplnit :o) aby to bylo jasné hned na začátku.
Ohledně galavečeru vás chválím a přeji aby jste se nezalekli a příští rok to zkusili znovu. Budu se snažit pár kamarádů přivést.
Marku B až se potkáme tak svoji malou připomínku radši už z očí do očí. Taky se ti omluvím hned jak se rozčílíš. :o)
Tomáš K hoď link.
jojo, je to vazne zajimavy forum:)
jinak vsem mistnim nespokojencum. od noveho roku pripravujeme zmeny k lepsimu, ale vsechno chce svuj cas. nebudu predesilat co se pripravuje, nechte se prekvapit:)
Strana 1 ... 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . ... 166